fbpx

Rådgivning


 

Effektivt

Der er mange penge at spare, ved at opdage fejl og mangler i tide, inden de fører til svigt. Man får en bedre kvalitet til en bedre pris! Vi fungerer som en aktiv samarbejdspartner, der leverer disse oplysninger. Vi skaber et godt overblik, når der er mange tråde, som skal hænge sammen og det samtidigt skal gå stærkt.

Funktionelt

I et samarbejde former vi skabeloner, som passer nøjagtigt til jeres projekter. På den måde opnår vi størst effektivitet med programmet, samtidig vil der ikke være unødig data, der skal tages stilling til.

Service

Hos Bygkontrol er vi specialister i kvalitetssikring og processtyring. Vi tilbyder en løbende service med den funktion, at undgå fejl og misforståelser under udførelsen af et byggeri. Vi gennemfører servicen som ekstern samarbejdspartner og har således ingen interesser i klemme.

Bygherrerådgivning

Bæredygtig rådgivning, som forebygger fejl

Før du går igang med et byggeprojekt, bør du forhøre dig omkring lovgivning, muligheder og materialevalg. Der er mange penge at spare, hvis du vælger den rette løsning fra starten. Derudover kan du bruge rådgivning til at kvalitetssikre dit byggeprojekt. Vi er specialister I planlægning og styring af hoved og totalentrepriser af høj kompleksitet og vi arbejder desuden løbende på at gøre branchen mere bæredygtig.

Vi hjælper dig blandt andet med:
- Analyse og projektering af planer for byggeri
- Energioptimering af din bolig, så du sparer på varmeregningen 
- Gennemgang af tilstandsrapporter
- Rådgivning til køb af bolig
- Rådgivning til renovering af bolig, herunder materialevalg
- Rådgivning til tilbygning af bolig
- Styring af entrepriser og byggeprojekter
- Tilbudsindhentning
- Tilsyn og kvalitetssikring

Læs mere

Byggetilsyn og Kvalitetssikring

Tilsyn på dit byggeprojekt - Byggeri til aftalt kvalitet

Få en uvildig rådgiver fra Bygkontrol til at føre tilsyn med dit byggeprojekt. Det kan spare dig for både bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger.
Vi anbefaler eksterne tilsynsførende på alle byggeprojekter. Prisen vil afspejle størrelse, tid og kompleksitet på projektet.
Tiden er i øjeblikket knap i de danske byggerier og samtidigt skal omkostningerne holdes lavt. Vi tilbyder en ekstern og billig ydelse, for at sikre dig mod fejl i byggeriet.


Drift og vedligehold

Individuel bæredygtig vedligeholdelse

Den primære årsag til at udføre drift- og vedligehold, er at bibeholde en god bygningskvalitet og dermed undgå svigt, på grund af skader eller misligholdelse. Det kræver dermed også et overblik over omkostningerne, som er forbundet.
Dette overblik tilbyder vi. Efter aftale kan vi tilrettelægge de planlagte opgaver for året i en digital løsning, som advarer i god tid før en opgave skal igangsættes.
Vi benytter os af flere forskellige redskaber som kan overskueliggøre vedligeholdelsesopgaverne. Du er derfor ikke låst til et specifikt system, da vi tilstræber os på en individuel løsning som passer til boligforeningens behov.

Individuel
I et samarbejde, former vi en drift- og vedligeholdelsesplan, som giver økonomisk og kvalitetsmæssig mening for boligforeningen. Vi er opmærksomme på at boligforeningerne har forskellige behov og forventninger til drift- og vedligeholdelse.
Bæredygtig
Vi bestræber os på, i samarbejde med foreningen, at optimere den bæredygtige profil. Særligt i forhold til økonomisk bæredygtighed, hvor vi blandt andet, har fokus på vedligeholdelsesfrie overflader og teknologier, som kan lette manuelt arbejde.
Vedligeholdelse
Selv vedligeholdelsesplaner skal holdes ajour, men når et godt fundament er lagt, er det kun mindre opdateringer og ændringer, som gør at man fortsat kan stole på, og bruge, sit vedligeholdelsesværktøj.

Læs mere


Radon

Måling af stråling

Mange huse ekstra udsat for baggrundsstråling af radon. Lad os tjekke hvor stor en påvirkning det har på din bolig og rådgive om hvilke tiltag du bør tage for at mindske strålingen.
Hvis du er i tvivl om hvor meget dit hus er udsat for Radon kan du se nogle tal for det her.

Læs mere