fbpx

Rådgivning

Køberrådgivning

Når du skal købe nyt hus og du gerne vil have professionel hjælp til det – Måske endda et afslag i købsprisen. Det betaler sig let.

Byggerådgivning og projektering

Når du skal bygge nyt eller bygge til.

Vedligeholdelsesplan

Rådgivning om ejendommens tilstand og behov for vedligehold samt økonomisk overblik for fremtidige omkostninger.

Byggetilsyn og kvalitetssikring

Uvildigt tilsyn, der sikrer dig at dit byggeri bliver bygget som foreskrevet.

Ingeniørrådgivning

Varmetabsberegninger og statiske beregninger

Telefon med kontaktoplysninger

Det er altid en større tryghed at have en professionel med til en bolighandel.

Som køber kan du ikke regne med ejendomsmægleren, da han er sælgers mand. Derfor bør du alliere dig med din egen byggesagkyndige pendant, en køberrådgiver og få kritiske øjne på dit drømmehus. Så risikerer du ikke at købe et sminket lig. 

Måske kan du endda få et afslag i prisen, når køberrådgiveren gennemgår boligen og papirerne.

Køberrådgivning Katrinetoften 15
Visualisering af terrasse og pool

Som privat bygherre er det en stor byrde der bliver løftet fra skuldrene når man får professionel hjælp af en byggerådgiver.

Uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om, så er Bygkontrol klar til at yde den bedste rådgivning til dig.

Det kan være:

 – Inspiration til indretning, som designforslag
 – Skitsetegning og Myndighedsbehandling (Byggetilladelse)
 – Projektering og Konstruktionstegninger (til håndværkerne)
 – Og sidst men ikke mindst, på baggrund af lovkrav i forhold til energiforbrug: Energirammeberegninger.

Klik videre på nogen af de ovenstående links, for at vælge hvilken type byggerådgivning du ønsker.

Vi hjælper dig blandt andet med:

Individuel bæredygtig vedligeholdelse
Den primære årsag til at udføre drift- og vedligehold, er at bibeholde en god bygningskvalitet og dermed undgå svigt, på grund af skader eller misligholdelse. Det kræver dermed også et overblik over omkostningerne, som er forbundet.

Dette overblik tilbyder vi. Efter aftale kan vi tilrettelægge de planlagte opgaver for året i en digital løsning, som advarer i god tid før en opgave skal igangsættes.

Vi benytter os af flere forskellige redskaber som kan overskueliggøre vedligeholdelsesopgaverne. Du er derfor ikke låst til et specifikt system, da vi tilstræber os på en individuel løsning som passer til boligforeningens behov.

Vedligeholdelsesplan for andelsbolig

Individuel

I et samarbejde, former vi en drift- og vedligeholdelsesplan, som giver økonomisk og kvalitetsmæssig mening for boligforeningen. Vi er opmærksomme på at boligforeningerne har forskellige behov og forventninger til drift- og vedligeholdelse.

Bæredygtighed

Vi bestræber os på, i samarbejde med foreningen, at optimere den bæredygtige profil. Særligt i forhold til økonomisk bæredygtighed, hvor vi blandt andet, har fokus på vedligeholdelsesfrie overflader og teknologier, som kan lette manuelt arbejde.

Vedligeholdelse

Selv vedligeholdelsesplaner skal holdes ajour, men når et godt fundament er lagt, er det kun mindre opdateringer og ændringer, som gør at man fortsat kan stole på, og bruge, sit vedligeholdelsesværktøj.                                                                                

Hovedsnittegning for erhvervsprojekt

Ved myndighedsbehandlinger af tilbygninger er der ofte behov for statiske beregninger på bærende vægge og konstruktioner. 

Samtidig er der også behov for varmetabsberegninger, eller i nogle tilfælde energirammeberegninger. 

Vi udfører disse ingeniørberegninger for dig og synliggør om tilbygningen kan godkendes af kommunen.

Byggeteknisk tilsyn enfamilieshus

Før du går igang med et byggeprojekt, bør du forhøre dig omkring lovgivning, muligheder og materialevalg. Der er mange penge at spare, hvis du vælger den rette løsning fra starten.

Derudover kan du bruge rådgivning til at kvalitetssikre dit byggeprojekt. Vi er specialister I planlægning og styring af hoved og totalentrepriser af høj kompleksitet og vi arbejder desuden løbende på at gøre branchen mere bæredygtig.

Få en uvildig rådgiver fra Bygkontrol til at føre tilsyn med dit byggeprojekt. Det kan spare dig for både bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger. Når du får tilsyn på dit byggeprojekt sikrer du dig byggeriet i den aftalte kvalitet.

Vi anbefaler eksterne tilsynsførende på alle byggeprojekter. Prisen vil afspejle størrelse, tid og kompleksitet på projektet.

Tiden er i øjeblikket knap i de danske byggerier og samtidigt skal omkostningerne holdes lavt. Vi tilbyder en ekstern og billig ydelse, for at sikre dig mod fejl i byggeriet.

Byggeteknisk tilsyn enfamilieshus
Droneinspektion

Den bedste måde at få et overblik over tilstanden på dit tag eller på byggepladsens indretning, procesflow og materialer er ved hjælp af droneinspektion.

Med en taginspektion øger vi sikkerheden og undgår at kravle rundt på taget. Samtidig spares den dyre liftleje væk, da vi kan komme meget tæt på med droner.

Hermed kan vi udføre kvalitetssikring af selv ufremkommelige steder.

Send os en besked, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rådgivning.

Bygkontrol - Dokumentation i byggeriet