fbpx

BYGGEANSØGNING

Processen

Regler og rammer

Når du gerne vil bygge nyt kan det nemt være en uoverskuelig proces at udfylde en byggeansøgning. Byggeansøgningen skal være udfyldt korrekt og der er rigtig mange ting du ikke nødvendigvis er bevidst om at du skal tage højde for.

Vi har stor erfaring med at udforme byggeansøgninger så de bliver godkendt i første omgang. Det er altid en god ide at forhøre sig hos kommunen, inden du får udarbejdet en byggeansøgning, om det er noget, der strider mod lokalplaner, kommuneplanrammer eller om der er nogle tinglyste servitutter der skal tages højde for. Derudover er bygningsreglementet selvfølgelig med til at bestemme hvilke regler der skal efterleves på dit byggeprojekt.

Ansvaret hviler i sidste ende på dig, som bygherre, så hvis du ikke har sat dig fuldstændig ind i byggereglementet og bestemmelserne for din lokalplan, så risikerer du at blive nødt til at rive det ned, du har bygget. Med mindre du har dokumentation for at der foreligger en undtagelse for netop dig.

Som byggerådgiver har vi stor erfaring med dialog med kommunen og udarbejdelse af byggeansøgninger. Din tid du sparer ved at hyre en byggerådgiver som os, er givet godt ud i forhold til det arbejde der ligger i at skrive ansøgningen, vedlægge diverse papirer og tegninger og holde møder med byggesagsbehandlere.

Du sparer meget tid ved at overlade arbejdet til os, som professionelle. Lad derfor os om at stå for det tidskrævende arbejde, så du kan fokusere på at glæde dig over projektet.

Mødefaser - Hvad kommer der til at ske?

Afklaring

Vi får styr på ideerne og får dem skrevet ned.

Visualisering

En skitsetegning eller en 3D visualisering af dine planer.

Forventningsafstemning

Vi afstemmer forventningerne i forhold til dine drømme og ideer.

Byggeriets mødefaser - Afklaring visualisering og forventningsafstemning