fbpx

Projektering


3D modellering og projektering af dit byggeprojekt


Projektering og arkitektydelser er en sag i sig selv.
Dette er begyndelsen, på at formgive din bolig, efter dine behov.
Det kan være rigtig svært at forestille sig, hvordan huset kommer til at se ud når det er færdigt, blot ud fra nogle tegninger i 2D. Derfor tegner Bygkontrol i 3D, så du kan se hvordan det ser ud og lave om på noget inden det er for sent.


 • Granskning

  Udvikling af ide til byggeprojekt
 • 3D modellering

  Visualisering af projekt
 • 4D (tid)

  Udvikling af projekt over tid
 • 5D (økonomi)

  Overblik over økonomien i projektet

De bløde værdier

Dét at designe og bygge sin egen bolig er på mange måder befriende. Det er her, at du skal vælge, i hvilke omgivelser du skal tilbringe din tid sammen med dine nærmeste, slappe af & finde inspiration.
Derfor er det også naturligt, at man ønsker, at ens hjem bærer præg af, hvem man er. Ikke kun i form af de genstande man pynter og indretter sig med, men i lige så høj grad, hvordan oplevelsen af ens hjem er.

Er der lyst? Er der en følelse af hygge eller aktivitet?

Vi finder sammen ud af, hvad der betyder noget for dig. Der er en hel masse kriterier, som er vigtige i processen mod at skabe sit nye hjem, det som former hjemmet og passer til din personlighed og levemåde.
Det er det, vi måler vores succes på og den oplevelse, vi gerne vil give dig, på vejen mod din fremtidige bolig.

Ofte ligger det naturlige valg på at vælge en arkitekt til at projektere. Men ofte tager arkitekten ikke højde for materialevalg, byggemetoder og om det, der er tegnet overhovedet er muligt. Jesper Veber Jeppesen fra Bygkontrol har i sin tid arbejdet både som tømrer på flere større byggeprojekter. Herfra har han sin erfaring om hvad der virker i praksis. Derfor ved han også hvad mulighederne er fra projekteringen til virkeligheden. Bygkontrol arbejder med de 3D modelleringsredskaber en arkitekt bruger og kan tilmed styre projektet efterfølgende.


Bæredygtighed er vejen frem

Hele vores verdenssamfund arbejder på at gøre denne verden til et grønnere og bedre sted. Et sted vi vil være bekendt at overlade til vores børn. Det kræver en omstilling, som ikke sker fra dag til dag.
Industrialiseringen gjorde os bekvemmelige og tilbød os overdådighed. Nu går vi mod at sikre os at vi ikke smider maden ud fordi den er for gammel. Vi optimerer og tilpasser produktionen til at passe på forbruget.
For at imødegå bæredygtighed bør vi spare på materialerne og vælge det, som har den bedste holdbarhed og samtidig er godt for miljøet. Derudover er genbrug af materialer en stor del af bæredygtighedskonceptet.

I byggebranchen bliver der brugt rigtig mange materialer. På hvert projekt bliver der indkøbt nye materialer. I stedet for at indkøbe nyt hele tiden, så burde man kunne genbruge mange materialer og værktøjer.