fbpx

Firmaprofil

Bygkontrol er en ung, moderne virksomhed, som tilbyder hjælp til etablerede arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer.

Vi har medarbejdere med kompetencer og specialer i forskellige kategorier. 

Klik på knappen nedenfor og find den medarbejder du søger eller læs vores firmaprofil.

Jesper Veber Jeppesen - CEO of Bygkontrol ApS and Conaid Construction Analytics

Jesper Veber Jeppesen

Direktør og stifter

Opmåling og optegning af komplekse byggerier

Komplekse byggeprojekter og renoveringer som nedenstående eksempel kræver meget lang tid at måle op med de traditionelle metoder.

Derfor bruger Bygkontrol 3D scanning til førregistrering, så arbejdsbyrden lettes og opmålingen bliver præcis ned til 0,8 mm på en afstand af 25 meter.

Eksemplet er et renoveringsprojekt for Olav de Linde på Odense Havn, hvor en gammel kornsilo skal bygges om til et kontorfællesskab for en IT-hub.

Projektet er optegnet i bygningsinformationsniveau 2, men da alle mål på bygningen er samlet i scanningen kan den optegnes i mere dybdegående bygningsinformationsniveauer.

Punktsky

Kompleks punktsky i Revit fra førregistrering

Optegning i Revit

Visualisering af kompleks bygning optegnet i Revit ud fra punktsky baseret på 3D førregistrering


Bygkontrols historie

Bygkontrol blev startet i 2015 af Jesper Veber Jeppesen.

Med udgangspunkt i den håndværksmæssige baggrund som tømrer og efterfølgende en uddannelse som bygningskonstruktør, startede Jesper Veber Jeppesen i 2015 firmaet Bygkontrol.

Bygkontrol får tingene til at ske og sørger for at du føler dig tryg indtil dit projekt er fuldendt.

Bygkontrol ønsker at ændre den konservative byggebranche til at se muligheder i digitalisering, således at vi i Danmark kan konkurrere med og gå forrest i udviklingen af byggeriet.

 

 


Kvalitetssikring

Det var blandt andet de mange fejl i byggeriet, der blev grobund for Bygkontrol. Hvert år sker der fejl for mange millioner kroner, blot fordi kommunikationen mellem byggeprojektets fagfolk og ledelse ikke er optimal. Bygkontrol ønsker at minimere disse fejl ved at forbedre kvalitetssikringen. 
Kvalitetssikringen starter allerede med at sikre at det, der bygges, stemmer overens med tegningerne. 

Meget kvalitetskontrol foregår i dag på meget gammeldags maner ved billeddokumentation som efterfølgende skal dokumenteres.
Bygkontrols firmaprofil adskiller sig fra andre byggerådgivningsfirmaer ved at tilbyde kvalitetskontrol i 3D i realtime, så dokumentationen af hele bygningen kan sammenlignes med tegningerne i Revit.

Tiden er kommet til at løfte byggebranchen ind i det 21. århundrede og her går Bygkontrol forrest.


Bæredygtighed

Det handler om at skabe værdi for byggebranchen, ved at optimere de processer, der tager tid og er belastet af menneskelige fejl. 

Bæredygtighed, Digitalisering og Optimering er de tre grundsten i Bygkontrols vision.

Bæredygtigheden ligger i at benytte og genbruge materialer, der forbedrer isolation og minimerer omkostninger.

Digitalisering er at få et bedre flow i arbejdsgangene og gøre opgaver simplere at håndtere.

Optimeringen viser sig i at både bæredygtighed og digitalisering strømliner de mange processer, som tager tid i byggeriet, samt at forhindre fejl før de sker.  

Bygkontrol tilbyder derfor ydelser, som rådgivning og entreprisestyring der er en vigtig del af et byggeprojekt.

Firmaprofil

Som virksomhed i byggebranchen vil vi gerne være tillidsskabende og fremtidsorienteret. Derfor er vores firmaprofil at simplificere måden at arbejde på, blandt andet med ny teknologi.

Selvom vi spænder bredt, så anser vi os selv for at være specialister indenfor 3D scanning, BIM modellering, IKT, Ingeniørberegninger, Kvalitetssikring og (Eksternt) Tilsyn.

Læs mere om os nedenfor, stil et spørgsmål i chatboksen eller klik rundt på siden og se hvad vi kan hjælpe dig med.

Står du, eller din virksomhed, og har brug for teknisk rådgivning indenfor byggeri, arkitekt- eller ingeniørydelser, er jeg med min håndværksmæssige baggrund, den rette til at hjælpe dig i mål med dit projekt, til aftalt tid og kvalitet. 

Vores hverdag består i at have mange bolde i luften. Med det følger mange forskellige arbejdsopgaver, lige fra salg og forretningsudvikling samt udvikling af konstruktionsprincipper til bæredygtigt byggeri, digital kalkulation, tidsplanlægning samt detalje- og hovedprojektering. Bygkontrol gør alt, for at holde samtlige processer digitale, så intet information og dokumentation går tabt.

Jesper Veber Jeppesen - CEO of Bygkontrol ApS and Conaid Construction Analytics

Jesper Veber Jeppesen

Direktør og stifter

Ofte stillede spørgsmål

Ved opmåling af komplekse byggerier er det en tidskrævende proces at måle op i hånden. Desuden risikerer man at glemme nogle mål, så man skal ud på ejendommen igen. 

De mål man tager skaber ofte kun grundlag for at kunne tegne op i bygningsinformationsniveau 2, som blot viser de grove træk på bygningsdelene.

Ved at måle op med en 3D scanner er alt data samlet i en punktsky uanset kompleksitetsniveau. Det er derfor muligt at optegne ejendommen i alle bygningsinformationsniveauer uden at skulle ud og måle op igen.

 

Typisk vil en 3D scanning ikke koste meget mere end hvis man selv skulle måle det op.

Tiden du selv bruger er bedre givet ud på andet arbejde. Jo højere kompleksiteten er på projektet, desto mere giver det mening med en 3D scanning.

Se priseksempler her.

Det varierer alt efter kompleksitet. En scanning af en tom lagerhal med ganske enkle spærkonstruktioner tager ikke så lang tid, som en scanning af en bygning med mange søjler og rum. Det er antallet af scanninger der, som udgangspunkt, bestemmer hvor lang tid projektet tager.

Ja. Vi tegner gerne filen op for dig. Det er typisk i Revit vi tegner.

Kontakt os for at høre nærmere om en løsning der passer til dig.

 

Direktør og stifter
Jesper Veber Jeppesen

  • – Tømrer og Bygningskonstruktør Jesper Veber Jeppesen har speciale i bæredygtig og foranderligt byggeri samt modulbyggeri.
  • – Uddannet radonrådgiver fra Statens Byggeforskningsinstitut.
  • – Certificeret Drone Pilot.
  • – Godkendt af Trafikstyrelsen til kategori 1A og 1B.

En hjælpende hånd

 

[TEAM_B id=3578]