fbpx

Firmaprofil

Bygkontrol er en ung, moderne virksomhed, som tilbyder hjælp til etablerede arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer.

Som virksomhed i byggebranchen vil vi gerne være tillidsskabende og fremtidsorienteret. Derfor er vores firmaprofil at simplificere måden at arbejde på, blandt andet med ny teknologi.

Selvom vi spænder bredt, så anser vi os selv for at være specialister indenfor 3D scanning, BIM modellering, IKT, Ingeniørberegninger, Kvalitetssikring og (Eksternt) Tilsyn.

Læs mere om os nedenfor, stil et spørgsmål i chatboksen eller klik rundt på siden og se hvad vi kan hjælpe dig med.

Står du, eller din virksomhed, og har brug for teknisk rådgivning indenfor byggeri, arkitekt- eller ingeniørydelser, er jeg med min håndværksmæssige baggrund, den rette til at hjælpe dig i mål med dit projekt, til aftalt tid og kvalitet. 

Vores hverdag består i at have mange bolde i luften. Med det følger mange forskellige arbejdsopgaver, lige fra salg og forretningsudvikling samt udvikling af konstruktionsprincipper til bæredygtigt byggeri, digital kalkulation, tidsplanlægning samt detalje- og hovedprojektering. Bygkontrol gør alt, for at holde samtlige processer digitale, så intet information og dokumentation går tabt.

Bygkontrol Kontor

Bygkontrols historie

Bygkontrol blev startet i 2015 af Jesper Veber Jeppesen.

Med udgangspunkt i den håndværksmæssige baggrund som tømrer og efterfølgende en uddannelse som bygningskonstruktør, startede Jesper Veber Jeppesen i 2015 firmaet Bygkontrol.

Bygkontrol får tingene til at ske og sørger for at du føler dig tryg indtil dit projekt er fuldendt.

Bygkontrol ønsker at ændre den konservative byggebranche til at se muligheder i digitalisering, således at vi i Danmark kan konkurrere med og gå forrest i udviklingen af byggeriet.

 

 

Jesper Veber Jeppesen - CEO of Bygkontrol ApS and Conaid Construction Analytics

Jesper Veber Jeppesen

Direktør og stifter

Checkliste til kvalitetskontrol og dokumentation

Kvalitetssikring

Det var blandt andet de mange fejl i byggeriet, der blev grobund for Bygkontrol. Hvert år sker der fejl for mange millioner kroner, blot fordi kommunikationen mellem byggeprojektets fagfolk og ledelse ikke er optimal. Bygkontrol ønsker at minimere disse fejl ved at forbedre kvalitetssikringen. 
Kvalitetssikringen starter allerede med at sikre at det, der bygges, stemmer overens med tegningerne. 

Meget kvalitetskontrol foregår i dag på meget gammeldags maner ved billeddokumentation som efterfølgende skal dokumenteres.
Bygkontrols firmaprofil adskiller sig fra andre byggerådgivningsfirmaer ved at tilbyde kvalitetskontrol i 3D i realtime, så dokumentationen af hele bygningen kan sammenlignes med tegningerne i Revit.

Tiden er kommet til at løfte byggebranchen ind i det 21. århundrede og her går Bygkontrol forrest.

Bæredygtighed

Det handler om at skabe værdi for byggebranchen, ved at optimere de processer, der tager tid og er belastet af menneskelige fejl. 

Bæredygtighed, Digitalisering og Optimering er de tre grundsten i Bygkontrols vision.

Bæredygtigheden ligger i at benytte og genbruge materialer, der forbedrer isolation og minimerer omkostninger.

Digitalisering er at få et bedre flow i arbejdsgangene og gøre opgaver simplere at håndtere.

Optimeringen viser sig i at både bæredygtighed og digitalisering strømliner de mange processer, som tager tid i byggeriet, samt at forhindre fejl før de sker.  

Bygkontrol tilbyder derfor ydelser, som rådgivning og entreprisestyring der er en vigtig del af et byggeprojekt.