fbpx

Ingeniørrådgivning

til private

DIT BYGGEPROJEKT HAR BRUG FOR INGENIØRRÅDGIVNING

Når du bygger nyt eller bygger om stiller kommunen krav til diverse tekniske bestemmelser i Bygningsreglementet, som du som privatperson har ansvaret for at overholde.

Det kan være en stor mundfuld at overskue hvad der kræves af dokumentation og ingeniørberegninger for at kommunen vil godkende dit byggeri.

En del af disse bestemmelser indebærer et behov for ingeniørrådgivning, hvor vi hos Bygkontrol er parate til at hjælpe dig igennem processen. Alt lige fra et nybygget hus til en ny åbning i en bærende væg vil kræve beregninger og redegørelser, der er med til at sikre både husets sikkerhed og energimæssige egenskaber mv.

Alt efter opgavens karakter kræves der forskellige dokumentation.

Køberrådgivning Katrinetoften 15
ingenioerberegninger

Har du selv viden om byggeri, eller ved du af anden årsag hvad du har behov for, tilbyder vi enkeltstående ydelser på bestilling.

Har du derimod ikke overblik over hvad der skal udarbejdes, bistår vi gerne med, at danne overblik over den nødvendige dokumentation og sørger for at udarbejde de beregninger der kræves.

Sammen lægger vi en plan for hvad der skal gøres.

Vi udfører alle typer ingeniørrådgivning, og sørger for at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål og overholder kommunens krav.

Vi hjælper dig blandt andet med:

Brandtekniske redegørelser og -beregninger

Dimensionering af ventilation og VVS

Energiberegninger, herunder energiramme- og varmetabsberegninger

Rentabilitetsbetragtninger ved f.eks. energirenovering

Lyd- og akustik redegørelser

...og meget mere

Vi styrer gerne hele dit byggeprojekt, og sørger for at alle ender mødes. Du har kun én kontakt og Bygkontrol sørger for at inddrage specialister fra vores brede vifte af samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi dig det bedst mulige byggeprojekt til en fornuftig pris.

 

Ud over ingeniørydelser tilbyder vi også ydelser inden for tegnearbejde, byggetilsyn, byggebudgettering mv. Se mere under <sidenavn>.

Jesper Veber Jeppesen

Individuel

I et samarbejde, former vi en drift- og vedligeholdelsesplan, som giver økonomisk og kvalitetsmæssig mening for boligforeningen. Vi er opmærksomme på at boligforeningerne har forskellige behov og forventninger til drift- og vedligeholdelse.

Bæredygtighed

Vi bestræber os på, i samarbejde med foreningen, at optimere den bæredygtige profil. Særligt i forhold til økonomisk bæredygtighed, hvor vi blandt andet, har fokus på vedligeholdelsesfrie overflader og teknologier, som kan lette manuelt arbejde.

Vedligeholdelse

Selv vedligeholdelsesplaner skal holdes ajour, men når et godt fundament er lagt, er det kun mindre opdateringer og ændringer, som gør at man fortsat kan stole på, og bruge, sit vedligeholdelsesværktøj.                                                                                

Du er hermed inviteret til en kop kaffe hos Bygkontrol

Vil du høre mere om vores ydelser, eller tale om et konkret projekt, giver vi meget gerne en kop kaffe på ét af vores kontorer i Svendborg eller Aarhus. Vi kommer også gerne på besøg hos jer til en uformel samtale om hvordan vi kan hjælpe med dit byggeprojekt.

Send os en mail eller fang os på telefonen.