fbpx

OMBYGNING

Byggemøde

Byggemøde

Inden du starter med at kaste dig ud i et projekt, er det vigtigt at få afklaret nogle ting. Derfor er et byggemøde, hvor udfordringer og løsninger bliver diskuteret ganske vigtigt.
Vi tilbyder et gratis byggemøde, med henblik på at kunne hjælpe dig videre i processen.

Vi takker kun ja til en opgave vi mener vi kan løfte i fællesskab. Så hvis vi til mødet finder ud af at kemien ikke passer, så tager du det med fra mødet du kan bruge og vi siger tak for denne gang.

I forhold til ombygning er det dine ideer og tanker, der skal blive til virkelighed. Der er allerede sat nogle fysiske rammer for hvad der kan lade sig gøre i en ombygning, så det behøver kun at blive visualiseret for at du kan føre det ud i livet.
Der er ikke behov for en byggetilladelse, da det kun er indvendigt i huset at der bygges om.

Ideforslag

En tegning er dog god at have når du bygger om, så du har et overblik over hvad du skal have lavet. Vi udarbejder gerne et skitseforslag, som du skal godkende, før vi går videre i processen.

Skitsen er baseret på husets originale tegninger eller opmålinger fra byggemødet, samt de ideer og behov, der blev fremlagt på mødet.

visualisering af byggeprojekt
Budget - vedligeholdelsesplan - Bygkontrol - tilbygning

Tilbud og kontrakt

Alt efter hvor omfattende din ombygning eller renovation er, skal der ikke nødvendigvis indsendes en ansøgning til byggetilladelse. Find ud af hvilken type byggeri dit projekt falder ind under: Byggetilladelser

Selvom en ombygning ikke kræver en byggetilladelse, kan den sagtens være dyr at arbejde på. Derfor anbefaler vi at du har forberedt dig godt på hvor stort dit budget er så vi kan finde den bedste løsning til dig i forhold til budgettet.

Da der er forventningsafstemt i forhold til foregående møde, så vil prisen på projekteringen ikke påvirkes af udefrakommende overraskelser. Aftalen er herfra bindende.

Tilbudsindhentning

Har du brug for hjælp til indhentning af tilbud, så står Bygkontrol gerne for det.
Vi har et stort netværk af håndværkere, som vi trækker på for at få de bedste priser til dig.

Udover tilbudsindhentning skal arbejdsgange og formalia også beskrives. Det står vi selvfølgelig også for, så der ikke opstår tvivl eller usikkerhed om ansvars- og arbejdsfordeling.

Overlad styringen af dit byggeprojekt til Bygkontrol
kvalitetssikring og eksternt tilsyn

Byggetilsyn

Har du ikke selv tid og mulighed for at stå som byggeleder på projektet, så få os til at gøre det.
Som uddannet tømrer og bygningskonstruktør med speciale i arkitektur, kender vi processen både bag skrivebordet og ude på byggepladsen.

Derfor tager vi også gerne rollen som byggeleder, da vi netop kender byggesagen indgående og har fingeren på pulsen med alt i hele projektet.
Det kan enten være som byggeleder eller blot byggetilsyn, hvor vi sikrer os at alt forløber som det skal, overholder tidsplanen og kvalitetssikringen er i top.

Mødefaser - Hvad kommer der til at ske?

Afklaring

Vi får styr på ideerne og får dem skrevet ned.

Visualisering

En skitsetegning eller en 3D visualisering af dine planer.

Forventningsafstemning

Vi afstemmer forventningerne i forhold til dine drømme og ideer.

Byggeriets mødefaser - Afklaring visualisering og forventningsafstemning

Overskueliggør dit projekt

Kontakt os idag

Farver i Skyen
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Dokument
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Handshake
Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY