fbpx
Tjalfesvej, Glostrup
8. juni 2021

Prækvalificeret til Hejnsvig Skole

Bygkontrol byder ind med ingeniørrådgivning i et stærkt hold, der sammen er blevet prækvalificeret til at give tilbud på Hejnsvig Skole.

Sammen med:

rasmusrasmus ApS, Totalrådgiver & arkitekt

Learning Spaces, underrådgiver & specialist (metode, brugerinddragelse og proces)

WAD Landskabsarkitekter, underrådgiver, landskab/uderum

Bygkontrols rolle i projektet

Bygkontrol bibringer projektet erfaring med planlægning, bygherrerådgivning, projektering og byggeledelse af skoler og undervisningsbyggeri, herunder nybyggeri. Projektet med Hejnsvig Skole er således et af Bygkontrols kerneområder.

Ud over de klassiske ingeniørdicipliner, byder Bygkontrol ind med kompetencer indenfor bæredygtighed, energidesign og energirigtig projektering.

Moderne byggeri er digitalt, derfor er IKT er en naturlig del af projektet. Som IKT-rådgiver fungerer Bygkontrol som tovholder mellem ingeniører, bygherre, entreprenører og arkitekter. Her bindes trådene sammen, og hele holdet styres i den samme retning.

En del af opgaven i Hejnsvig er en grundig registrering og digitalisering af eksisterende forhold. Her har Bygkontrol en in-house afdeling, der udelukkende arbejder med 3D laserscanning, så kortlægning og registrering kan ske enkelt, hurtigt og indenfor rådgivergruppen.

Kontakt os, gerne

Hvis vi kan bidrage med nogle af vores ydelser til jeres projekt, så gør vi det gerne. Vi tager gerne et møde over en kop kaffe, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning for et samarbejde.

Skriv et svar