fbpx

Ingeniørrådgivning

Fokus på jeres behov og øget værdiskabelse

Bygkontrol er din professionelle samarbejdspartner inden for ingeniørrådgivning. Gennem god dialog og fokus på kundens behov, skaber vi bygbare løsninger, der passer til det givne projekt. 

Vi bistår blandt andet med rådgivning til dimensionering af bærende konstruktioner, energi, brand, ventilation, VVS, indklima, osv., og vi udvider hele tiden vores kompetencer. 

Hos os udfordrer vi gerne “plejer”, og er altid nysgerrige på, at inddrage nye metoder og fremgangsmåder til løsning af forskelligartede problemstillinger. 

Dette indebærer i særlig grad også inddragelse af ny teknologi og digitale værktøjer, hvor vi blandt andet er frontløbere inden for BIM og VDC, og derigennem kan helhedsorientere vores ingeniørydelser så de inddrages i højere grad i både udførelsen, samt den efterfølgende drift og vedligehold. 

Det mener vi skaber mere værdi til projektet, og sikrer sammenhængskraft – både mellem fag samt mellem byggeriets faser.

Byggeteknisk tilsyn enfamilieshus
Andreas Slot Larsen - Bygkontrol

Tværfaglig rådgivning

Et byggeprojekt vil altid, uanset størrelse og kompleksitet, have behov for ingeniørrådgivning i større eller mindre grad. 

Mange fagområder og tekniske problemstillinger skal koordineres og gå op i en højere enhed. 

Vi agerer tovholdere og sørger for at enderne i projektet mødes. Vores tværfaglige  rådgivning er sammensat af både interne kompetencer, samt et netværk af eksterne samarbejdspartnere, hvor vi efter opgavens karakter og kompleksitet vil inddrage specialistkompetencer. 

Vores rådgivende ingeniører i Aarhus står for projektledelsen og koordineringen af eventuelle underrådgivningsydelser, så man dermed kun behøver én kontakt – Bygkontrol.

Vil du høre mere om vores ingeniørydelser inden for dimensionering, statiske beregninger, eller tale om et konkret projekt, giver vi meget gerne en kop kaffe på et af vores kontorer i Svendborg eller Aarhus. Vi kommer også gerne på besøg hos jer til en uformel samtale om samarbejdsmulighederne eller udfordringerne.

Send os en mail eller fang os på telefonen.

Du er hermed inviteret til en kop kaffe hos Bygkontrol