fbpx

Teknisk tegner søges

Bygkontrol ApS er på vej mod nye højder inden for 3D modellering. Vi søger derfor en ansvarsbevidst teknisk tegner, der kan holde hovedet koldt når der er mange opgaver på bordet. Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og centralt job i virksomheden.

Pt. er vi fuldt bemandet, men søg gerne uopfordret.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder 

Bygkontrol udvider staben med en nyoprettet stilling som teknisk tegner. Vi søger en dygtig teknisk tegner, der kan indgå i et team og samtidig arbejde selvstændigt. Mange af opgaverne vil du få det fulde ansvar for. Andre opgaver vil du være projektleder for.

Vi stiller høje krav til kvaliteten af arbejdet, så vi forventer at du har nogle års erfaring.

Som udgangspunkt er jobbet på 37 timer om ugen placeret i Svendborg, men der er mulighed for fleksible arbejdstider og arbejdssteder.

Fleksibilitet er noget vi værdsætter højt, men kræver også meget disciplin.

Løn- og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer.

Vi er en uformel arbejdsplads, og der er en flad virksomhedsstruktur med kort afstand mellem medarbejder og ledelse.
Derfor har alle ansatte lige vilkår i de daglige aktiviteter.

Ansvarsområder

Hvis du vil, kan du…

Den rette kandidat får sit eget skrivebord på kontoret i Svendborg, hvorfra han/hun vil arbejde med de fleste opgaver. Vi foretrækker at holde arbejdet inhouse, for at benytte kompetencerne bedst muligt.

De opgaver, vi vælger at outsource vil blive styret og kvalitetssikret inhouse.

Dine ansvarsområder vil være:

– Udarbejdelse af komplekse konstruktioner i 3D ud fra en punktsky.
– Koordinering af BIM aktiviteter.
– Evt. projektstyring af større projekter med eksterne freelancere.

Erfaring og uddannelse

Din erfaring og ekspertise er vigtig for os

Vi forestiller os at du er uddannet teknisk tegner eller bygningskonstruktør med mindst 5 års erfaring i 3D programmer som Revit eller AutoCAD.

Vi forventer derfor også at du har stor erfaring med:

– Revit 3D/AutoCAD
– Families i Revit
– Optegning af punktskyer
– Kodning af BIM modellering

Det er meget værdsat hvis du kan arbejde struktureret og tænke innovativt. Vi elsker nye løsninger, der gør livet lettere for alle.

Som koordinator på de større projekter er det vigtigt at du er dygtig til at formulere dig fagligt på engelsk. Dansk er dog et must da det meste kommunikation på kontoret foregår på dansk.

Personlige egenskaber

Kemien er vigtig, og derfor har vi fokus på at finde den kandidat, der passer ind. Vi tænker at du som person har en logisk tilgang til dit arbejde. Du kan godt lide, at tingene gøres på en overskuelig og struktureret måde, uden at det bliver for perfektionistisk.

Du planlægger selv din dag og du kommunikerer godt med andre. Når du træffer beslutninger har du overvejet risikoen, og du er opmærksom på detaljerne.

Du er selvstændigt tænkende og en initiativtager så du kan forbedre de nuværende processer.

Desuden arbejder du stabilt og grundigt – og når du først påbegynder en opgave, så har du også tålmodighed til at få den ført til sin afslutning.

Løn aftales nærmere ved samtale.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, eller blot vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på 42 90 10 40 eller send en mail på info@bygkontrol.dk

Hvis ovenstående har fanget din interesse må du meget gerne sende et CV, og en ansøgning til Jesper Veber Jeppesen på mail info@bygkontrol.dk.

Henvendelser skal ske skriftligt.

Ansøgningsfrist fredag d. 1. marts 2019, og ansættelse hurtigst muligt herefter.

Vi afholder løbende samtaler.

Bliv en del af Bygkontrol ApS