fbpx

Bygherrerådgivning

Ingenioer og bygherreraadgiver

Er du på jagt efter den helt rette bygherrerådgiver?

Så behøver du ikke lede længere efter professionel bygherrerådgivning!

Du kan trygt overlade den komplekse byggeopgave til os. Læs på siden her hvordan vi hjælper dig med bygherrerådgivning på dit projekt og kontakt os idag for at få et uforpligtende tilbud.

Som uvildig bygherrerådgiver, hjælper vi dig med at afklare de mål der skal nås, de udfordringer der kan opstå undervejs i byggestaderne og de muligheder du har i processen.

Lige fra beslutningen om det bedst kan betale sig at bygge om eller bygge nyt til hvilken entrepriseform der er den bedste for dig, får du vores ærlige og uvildige rådgivning.

Med Bygkontrol ApS som strategisk bygherrerådgiver, får du den professionelle rådgivning der skal til for at få ro i maven og gennemføre projektet.

Read More

Et byggeri er et tillidsprojekt

Som bygherre for et større projekt har du brug for en kompetent projektleder og bygherrerådgiver du kan stole på.
Fra den indledende projekteringsfase til det færdige projekt leder vi vejen.
Som bygherrerådgiver varetager vi dine interesser i både projekteringen og udførelsen. 

Bygkontrol er din uafhængige tillidsmand og rådgiver, som følger reglerne i ABR 18, pkt. 1.1 omkring rådgiverens virke.

Vores projektleder har arbejdet på mange komplekse projekter for store bygherrer og entreprenører. Den erfaring er dyrekøbt når det kommer til større projekter. Overblikket og den faglige kompetence sikrer en effektiv arbejdsgang der understøtter det positive samarbejde. Det sparer tid og ressourcer. Det er i sidste ende den bedste økonomiske beslutning.

Bygherrerådgivningen kan udføres fra idéoplæg eller gennem hele planlægnings- og udførelsesperioden.

Læs mere nedenfor og bliv tryg i dit valg af bygherrerådgiver.
Er du allerede tryg nu, så tag kontakt i dag og lad os indgå en aftale.

Read More

Lad Bygkontrol hjaelpe dig succesfuldt i maal som din bygherreradgiver.

Professionel bygherrerådgivning

Få en professionel rådgiver til at designe og udvikle dit byggeprojekt. Mange både mindre og større projekter har haft glæde af en vores bygherrerådgivning og professionelle håndtering af vores projektudvikling og ledelse og entreprisestyring.

Størrelsen af et projekt er ikke begrænset af økonomi eller mandskab. Som projektleder har vi endnu ikke stødt på et projekt, der overgik vores kompetencer.

Fra projektudvikling over i udførelsesfasen til projektledelse og færdiggørelsen er Bygkontrol med hele vejen. Vi rådgiver løbende under hele forløbet og skaber en tryghed for at projektet kan gennemføres.

Flaskehalse minimeres ved at sikre den bedst mulige projektstyring. Mange års erfaring både på byggepladsen og bag skrivebordet har gjort os kompetente til at rådgive, styre og gennemføre projekter. Du kan se nogle af de projekter vi har stået for her.

Bygherrerådgivning er essentiel for at få den mest strømlinede entreprise

Bygherrerådgivning er essentiel for at få den mest strømlinede entreprise.

Sikkert og trygt med bygherreraadgivning

Projektstyring

Vi sikrer det rigtige beslutningsgrundlag for dig gennem hele processen. Som uafhængig, faglig rådgiver tager vi ansvar for at materialer bliver leveret efter aftale og at alle aftaler mellem samarbejdspartnere bliver overholdt.

Som bygherrerådgiver har vi fokus på at styre projektet gennem alle byggeriets faser. Planlægning og udførelse af tidsplaner, økonomi og -betalingsoversigter samt kvalitetskontrol er det, der gør os unikke i denne verden.

Når du køber vores ydelse bliver den fulgt til dørs. Der vil altid være fokus på dig som bygherre, hvilket er en bygherrerådgivers vigtigste evne. Du vil blive tildelt følgende:

– En fast kontaktperson

– En direkte kommunikationslinje

– Fleksibilitet og hurtig håndtering af udfordringer

Read More

Det individuelle projekt

En hver projektudvikling er individuel. Derfor er bygherrerådgivning uundværligt. For at skabe et projekt der passer på dine ønsker lytter vi til dig og dine behov som bygherre og tilpasser dem hvad der er muligt i samråd med dig. Vi rådgiver om hvilke materialer, der bedst kan betale sig at benytte, hvis det er et byggeprojekt, der skal holde i mange år og have mindst mulig vedligeholdelse.

Bygkontrol er bindeleddet mellem arkitekten og byggemedarbejderne. Det er os der får tandhjulene i processen til at dreje den rigtige vej. Med et stort netværk af dygtige håndværkere, som går op i deres fag og med en forståelse for bygherres ønsker, ender vi op med en løsning, der er til alles glæde og gavn.

Vi har fokus på bæredygtighed, så der opstår så få flaskehalse som muligt. Det indebærer blandt andet et mindre ressourcespild og optimering af arbejdstiden. På den måde minimeres omkostningerne til det samlede projekt.

Read More

Overlad styringen af dit byggeprojekt til Bygkontrol
Referencer fra Bygkontrols kunder

Stol på vores erfaring

Vi har omfattende erfaring med byggeri, både med mange års håndværksbaggrund, bygherrerådgivning og byggeledelse.

De mange års erfaring på byggepladsen og bag skrivebordet har gjort os kompetente til at rådgive, styre og gennemføre projekter. Du kan se nogle af de projekter vi har stået for her.

Siden 2003 har vi været aktive i branchen og har håndteret flere større projekter.

Læg ansvaret over på os og slip for de grå hår i hovedet. Vi styrer dit projekt med sikker hånd, så du kan sove trygt om natten.

Read More

Overskueliggør dit projekt

Kontakt os idag