fbpx
Bygkontrol-paa-Building-Green-Aarhus-2019

Sådan skabes bæredygtighed med 3D scanning for bygherrer, arkitekter, ingeniører og boligselskaber

Når bæredygtighed digitaliseres skabes et rum imellem ny teknologi, positiv økonomi og grøn industri.
Det skaber merværdi for alle parter i branchen, samt de mennesker der efterfølgende skal benytte bygningerne. Samtidig skaber det et grønnere aftryk på planeten.

Bæredygtighed er en af vores vigtigste værdier.
Derfor deltager vi igen i år på Building Green messen i Aarhus.

Sidste år var der stor interesse for vores måde at arbejde med bæredygtighed på. Særligt omkring 3D scanning til førregistrering og præcisionsopmåling, samt optegning i 3D i Revit.
Bæredygtighed bliver netop spændende når det digitaliseres. Så endnu engang står Building Green messen på programmet for os. I år har vi taget vores nyeste medarbejder med, som vi netop har ansat, og som sidder og BIM modellerer live mens folk kan se på.

Byg bæredygtigt at skab en grønnere fremtid

På messen var der igen i år stort fokus på bæredygtighed og interessen for hvordan man optimerer de kedelige og omkostningsfulde processer var om ikke endnu større!

Som mennesker og som virksomheder skal vi alle være med til at gøre hvad vi kan, for at bygge bæredygtigt for en grønnere fremtid. Det er blandt andet også et af de verdensmål, som Bygkontrol støtter op om. Vi har indgået et samarbejde med Verdensmål.dk, for at vise hvilke områder vi forsøger at gøre vores til at forbedre.

Bygkontrols bæredygtige vinkel er optimering af økonomi og ressourcer. Det er to områder, hvor der ofte opstår meget spild i branchen. Her kan 3D scanning og BIM modellering skabe et overblik og visualisering af hele processen fra førregistrering til afleveringsforretning.

Falder du i en af de nævnte kategorier i overskriften og vil du gerne vide hvordan vi gør? Så tag fat i os her på chatten eller på mail eller giv os et kald på 42 90 10 40.
Så kommer vi gerne forbi og demonstrerer hvordan 3D laserscanning og BIM modellering sparer dig tid på førregistreringen og giver et langt bedre og mere præcist resultat end du hidtil har fået.

Følg os på LinkedIn for at få flere nyheder om digitalisering, bygbarhed og bæredygtighed.