fbpx
how_it_works_11

Først modtages henvendelse og afdækning af behov

Vi modtager din henvendelse på et byggeprojekt, som vi vurderer om vi kan påtage os og kontakter dig derefter telefonisk. Herved afdækkes de reelle behov der er på dit byggeprojekt. Så du kan gå i detaljer med hvad der skal laves og vi kan få et bedre overblik over hvad det vil koste. Det kan variere meget fra opgave til opgave og alt efter hvad selve opgaven indebærer.

how_it_works_22

Tilbud udarbejdes på baggrund af behov

På baggrund af de afdækkede behov udarbejdes et detaljeret tilbud, som vi sender til dig. Vi går meget op i at bruge samarbejdspartnere, som vi ved gør arbejdet godt første gang. Det mindsker behovet for kvalitetssikring og på den måde bliver billigere for dig i den sidste ende.

how_it_works_33

Tilbuddet accepteres og arbejdet udføres

Når tilbuddet er accepteret står vi for koordineringen af de medarbejdere der skal være på projektet, hvis der er tale om en projektering eller en entreprise. Hvis der er tale om kvalitetssikring, 3D scanning, droneinspektion, termografering eller rådgivning, så står vi selv for den del.

4

Fuld kvalitetssikring

Projektstyringen gør dit arbejde meget nemmere. Kvalitetssikringen af hver enkelt del i processen, forsikrer dig om at du ikke kommer til at skulle af med ekstra omkostninger til uforudsete fejl og byggesjusk.