fbpx

De dygtigste medarbejdere søges!

Bygkontrol ApS udvider og vi kan næsten ikke følge med. Derfor søger vi løbende flere medarbejdere til job hos Bygkontrol. Er du vores næste mand på kontoret eller i marken? Pt. er vi fuldt bemandet, men send os gerne en uopfordret ansøgning på en af nedenståendde områder, så vil vi gemme din ansøgning og tage kontakt, når vi har brug for mere bemanding, hvis vi finder din ansøgning kvalificeret.

Bygkontrol_kvalitetssikring_rådgivning_digital_ks_kommunikation_byggeri

Byggesagkyndig

Vil du have respekt for din erfaring og faglighed? Drømmer du om større indflydelse på din løn og arbejdsdag? Har du allerede erfaring som beskikket bygningssagkyndig/energikonsulent? Så er det dig, vi vil have med på holdet.

Teknisk tegner på cykel

Teknisk tegner

Er du skarp til 3D modellering i Revit søger vi dig!
Vi har brug for flere hænder til at varetage projekter, som skal tegnes op i 3D. Som bygningskonstruktør hos Bygkontrol får lov til at varetage en stor del af opgaven fra start til slut.

SoMe ansvalig hos Bygkontrol.dk

SoMe-Praktikant

Vi får ikke postet nok på de sociale medier!
Skal du i praktik eller søger du en praktikplads, hvor du får fingrene i de gode og spændende sager? Så send os en ansøgning.
Vi søger både byggefaglige, administrative og SoMe praktikanter.

"Jeg startede selv i praktik og nu er jeg fuldtidsansat og har fortsat utrolig mange og alsidige opgaver."
Alene Elvine
HR Manager
“Det er de fedeste opgaver der kommer på mit bord og jeg føler mig som en del af virksomheden, selvom jeg skal tilbage på skolebænken igen."
Sofie Gerber - Bygkontrol Bygningskonstruktør
Sofia Gerber
Bygningskonstruktør

Bliv en del af Bygkontrol ApS