fbpx

Bygningskonstruktør søges

Bygkontrol ApS er på vej mod nye højder og har gjort en større investering i år. Vi søger derfor en ansvarsbevidst medarbejder, der kan holde hovedet koldt når der er mange opgaver på bordet. Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og centralt job i virksomheden. Den rette medarbejder kan endda få indflydelse på fremtiden for Bygkontrol og de arbejdsområder vi arbejder med. Det gælder både strategisk, som udførende.

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver ansat i Bygkontrols Svendborg-afdeling, men kører ud til arbejdsstederne direkte fra dit hjem. Som byggesagkyndig besøger du kunderne, hvor din opgave er at gennemgå elinstallationerne og efterfølgende udarbejde en elektronisk eleftersynsrapport. Et selvstændigt, varierende og udfordrende job med høj grad af frihed i en virksomhed i stor udvikling. Et fast job på 37 timer eller en deltidsstilling på 20-30 timer. Gode kollegaer. Egen bil til firmakørsel er at foretrække, men det kan der kompenseres for. Løn- og ansættelsesvilkår som modsvarer dine kvalifikationer. Vi har desuden sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Krav og forventninger

Krav og forventninger til dig. Du skal have et godt overblik. En gymnasial eller anden relevant erhvervsuddannelse, eksempelvis smed eller elektriker. Evnen til at arbejde selvstændigt. Har du bil er det et stort plus. Du bliver selvfølgelig kompenseret for din kørsel i egen bil.

Erfaring og uddannelse

Du har en byggeteknisk grunduddannelse som enten bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, og du er gerne beskikket som bygningssagkyndig/energikonsulent. Bag dig har du allerede nogle års erfaring fra branchen, hvor du har udviklet din professionalisme og din faglige stolthed. Du har et godt tag på kunderne, der altid står tilbage med et positivt indtryk – også når rapporten om deres ejendom ikke er hyggelæsning. Vi ansætter løbende nye bygningssagkyndige, så hvis din baggrund og personlighed i øvrigt passer, venter vi også gerne på, at du gennemfører optagelseskurset som beskikket bygningssagkyndig.​​

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder 

En unik mulighed i et selvstændigt, varierende og udfordrende job med høj grad af frihed i en virksomhed i stor udvikling i en vækstorienteret virksomhed. Jobbet er som udgangspunkt på 37 fleksible timer, som du stort set kan jonglere rundt med som det passer dig.

Løn- og ansættelsesvilkår som modsvarer dine kvalifikationer.

Det er en meget uformel arbejdsplads med plads til forskelle. Du vil blive modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Det er en meget flad organisation, hvor alle ansatte deltager i virksomhedens daglige aktiviteter på lige vilkår.
Du tilbydes gunstige ansættelsesvilkår, som forhandles på et attraktivt niveau. For den rette person er der således gode muligheder for såvel faglig, som personlig udvikling. Dit primære arbejdsområde vil være på Fyn.

 

Krav og forventninger

Hvis du vil, kan du…

Du får en plads på kontoret i Svendborg, hvorfra du vil arbejde med de fleste opgaver. Mange af vores opgaver ligger dog i København og Aarhus.

Efterhånden som vi udvider har vi brug for en medarbejder til at starte afdelinger op i andre dele af landet. Vi har et særligt fokus på 3D scan to BIM, som vi forventer os meget af.

Derfor forventer vi også at du er ferm til Revit og/eller andre 3D modelleringsprogrammer.

Erfaring og uddannelse

Din erfaring og ekspertise er vigtig for os

Om du er bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør er ikke så vigtigt. Det vigtige og afgørende er om du passer ind og kan dit kram. Det udførende arbejde inden for projektering, byggerådgivning, optegning og scanning er størstedelen af dit arbejde. Forståelse for bygherrerådgivning og 3D scan to BIM er derfor hovedparten af de krav vi stiller.

Personlige egenskaber

Som person har du en logisk tilgang til dit arbejde. Du kan godt lide, at tingene gøres på en overskuelig og struktureret måde, uden at det bliver for perfektionistisk. Du planlægger selv din dag. Du kommunikerer godt med andre.
Når du træffer beslutninger har du overvejet risikoen, og du er opmærksom på detaljerne. Selvom du har det bedst med at arbejde inden for organisationens regler er du også selvstændigt tænkende og en initiativtager så du kan forbedre de processer du finder som flaskehalse.
Desuden arbejder du stabilt og grundigt – og når du først påbegynder en opgave, så har du også tålmodighed til at få den ført til sin afslutning.

Løn aftales nærmere ved samtale.

Hvis det har fanget din interesse må du meget gerne sende et CV, og en ansøgning til Jesper Veber Jeppesen på mail info@bygkontrol.dk.

Henvendelser skal ske skriftligt.

Ansøgningsfrist onsdag d. 31. oktober 2018, og ansættelse hurtigst muligt herefter.

"Jeg startede selv i praktik og nu er jeg fuldtidsansat og har fortsat utrolig mange og alsidige opgaver."
Alene Elvine
HR Manager
“Det er de fedeste opgaver der kommer på mit bord og jeg føler mig som en del af virksomheden, selvom jeg skal tilbage på skolebænken igen."
Sofie Gerber - Bygkontrol Bygningskonstruktør
Sofia Gerber
Bygningskonstruktør

Bliv en del af Bygkontrol ApS