fbpx

Projekterende Bygningskonstruktør søges

Bygkontrol ApS er på vej mod nye højder og har gjort en større investering i år. Vi søger derfor en ansvarsbevidst projekterende bygningskonstruktør, der kan holde hovedet koldt når der er mange opgaver på bordet. Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og centralt job i virksomheden.

Har du sans for detaljen i enkeltstående projekter?

Vil du have en unik mulighed i et selvstændigt, varierende og udfordrende job? Trives du med høj grad af frihed i en virksomhed i stor udvikling? Er du en erfaren bygningskonstruktør, som kan hjælpe til med at højne kvaliteten i projekteringsarbejdet? Så læs videre her og send os en ansøgning.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi har brug for en dygtig projekterende bygningskonstruktør med solid erfaring. Du bliver en del af Bygkontrols team i Svendborg, hvorfra du vil arbejde med de fleste opgaver. Vi arbejder med en blanding af nybyg og renoveringsprojekter i tæt samarbejde med designarkitekter og bygherrer, hvor vores opgave er at projektere, planlægge og beregne. Du tænker kreative tanker og formidler dem struktureret.

Jobbet er som udgangspunkt på 37 timer. Gode løn- og ansættelsesvilkår som modsvarer dine kvalifikationer.
Det er en meget uformel arbejdsplads med plads til forskelle. Du vil blive modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Det er en meget flad organisation, hvor alle ansatte deltager i virksomhedens daglige aktiviteter på lige vilkår.
Du tilbydes gunstige ansættelsesvilkår, som forhandles på et attraktivt niveau. For den rette person er der således gode muligheder for såvel faglig, som personlig udvikling. Dit primære arbejdsområde vil være på Fyn.

Vi har opgaver i hele landet, så vi er åbne for ansøgninger fra hele landet, men foretrækker at du er mobil nok til at komme forbi kontoret et par gange om ugen.

Krav og forventninger

Som person har du en logisk tilgang til dit arbejde. Du kan godt lide, at tingene gøres på en overskuelig og struktureret måde, uden at det bliver for perfektionistisk. Du kommunikerer godt med andre og planlægger selv dit arbejde.

Når du træffer beslutninger har du overvejet risikoen, og du er opmærksom på detaljerne. Selvom du har det bedst med at arbejde inden for organisationens regler er du også selvstændigt tænkende og en initiativtager så du kan forbedre de processer du finder som flaskehalse.
Desuden arbejder du stabilt og grundigt – og når du først påbegynder en opgave, så har du også tålmodighed til at få den ført til sin afslutning.
Det vigtige og afgørende er om du passer ind og kan dit kram.  

Erfaring og uddannelse

Du er uddannet bygningskonstruktør gerne med flere års erfaring i projektering og måske endda kombineret med en håndværksmæssig uddannelse som tømrer. Det er et krav at du behersker Revit til fingerspidserne, da det er vores primære værktøj til projektering.
Det udførende arbejde inden for projektering, byggerådgivning, optegning og scanning er størstedelen af dit arbejde. Forståelse for bygherrerådgivning og 3D scan to BIM er derfor hovedparten af de krav vi stiller.

Vi forventer at du god til at sætte dig ind i nye værktøjer, da meget af vores kommunikation er digital. Samtidig er vi også en international virksomhed med flere sprog internt, så vi ser gerne at du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk.
Du har allerede styr på byggereglementet og også gerne energiberegning.

Du vil stå for at udarbejde følgende:
• Skitsering af huse
• Projektering og konstruktion i Autodesk Revit
• Udarbejdelse af byggeansøgninger
• Færdigprojektering

Du får desuden en bred kontaktflade til alle involverede parter i byggesagen, fra kundens rådgiver til relevante myndigheder og leverandører.  

Løn aftales nærmere ved samtale.

Hvis det har fanget din interesse må du meget gerne sende et CV, og en ansøgning til Jesper Veber Jeppesen på mail info@bygkontrol.dk.

Henvendelser skal ske skriftligt.

Vi ansætter løbende, så der er ingen ansøgningsfrist. 

Bliv en del af Bygkontrol ApS