fbpx

Byggesagkyndig søges

Vil du have respekt for din erfaring og faglighed? Drømmer du om større indflydelse på din løn og arbejdsdag? Har du allerede erfaring som beskikket bygningssagkyndig/energikonsulent? Så er det dig, vi vil have med på holdet. ​

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver ansat i Bygkontrols Svendborg-afdeling, men kører ud til arbejdsstederne direkte fra dit hjem. Som byggesagkyndig besøger du kunderne, hvor din opgave er at gennemgå elinstallationerne og efterfølgende udarbejde en elektronisk eleftersynsrapport. Et selvstændigt, varierende og udfordrende job med høj grad af frihed i en virksomhed i stor udvikling. Et fast job på 37 timer eller en deltidsstilling på 20-30 timer. Gode kollegaer. Egen bil til firmakørsel er at foretrække, men det kan der kompenseres for. Løn- og ansættelsesvilkår som modsvarer dine kvalifikationer. Vi har desuden sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Krav og forventninger

Krav og forventninger til dig. Du skal have et godt overblik. En gymnasial eller anden relevant erhvervsuddannelse, eksempelvis smed eller elektriker. Evnen til at arbejde selvstændigt. Har du bil er det et stort plus. Du bliver selvfølgelig kompenseret for din kørsel i egen bil.

Erfaring og uddannelse

Du har en byggeteknisk grunduddannelse som enten bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, og du er gerne beskikket som bygningssagkyndig/energikonsulent. Bag dig har du allerede nogle års erfaring fra branchen, hvor du har udviklet din professionalisme og din faglige stolthed. Du har et godt tag på kunderne, der altid står tilbage med et positivt indtryk – også når rapporten om deres ejendom ikke er hyggelæsning. Vi ansætter løbende nye bygningssagkyndige, så hvis din baggrund og personlighed i øvrigt passer, venter vi også gerne på, at du gennemfører optagelseskurset som beskikket bygningssagkyndig.​​

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver ansat i Bygkontrols Svendborg-afdeling, hvor du de fleste dage vil starte din dag. Andre dage har du mulighed for at køre ud til arbejdsopgaverne direkte fra dit hjem. Som byggesagkyndig er det din opgave er at gennemgå elinstallationerne og efterfølgende udarbejde en elektronisk el-eftersynsrapport.

Vi tilbyder et selvstændigt, varierende og udfordrende job med høj grad af frihed i en virksomhed i stor udvikling. Du kan vælge mellem et fast job på 37 timer eller en deltidsstilling på 20-30 timer. 

Løn- og ansættelsesvilkår som modsvarer dine kvalifikationer. Vi har desuden sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Krav og forventninger

Krav og forventninger til dig. Du skal have et godt overblik. En uddannelse som byggesagkyndig med 5 års relevant arbejde med rådgivning i byggebranchen.

Evnen til at arbejde selvstændigt. Har du bil er det et stort plus. Du bliver selvfølgelig kompenseret for din kørsel i egen bil.​

Kørekort B er nødvendigt.

Erfaring og uddannelse

Du har en byggeteknisk baggrund og uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har en faglig stolthed og arbejder med en professionalisme, som dine omgivelser roser dig for.

Du er gerne beskikket som bygningssagkyndig/energikonsulent, så du har evnerne til at rådgive kunderne på den bedst mulige måde.

Vi kigger på selvfølgelig på din baggrund og uddannelse, men personligheden tæller mindst ligeså meget for os.

Løn aftales nærmere ved samtale.

Hvis det har fanget din interesse må du meget gerne sende et CV, og en ansøgning til Jesper Veber Jeppesen på mail info@bygkontrol.dk.

Henvendelser skal ske skriftligt.

Ansøgningsfrist torsdag d. 1. november 2018, og ansættelse hurtigst muligt herefter.

"Jeg startede selv i praktik og nu er jeg fuldtidsansat og har fortsat utrolig mange og alsidige opgaver."
Alene Elvine
HR Manager
“Det er de fedeste opgaver der kommer på mit bord og jeg føler mig som en del af virksomheden, selvom jeg skal tilbage på skolebænken igen."
Sofia Gerber
Bygningskonstruktør

Bliv en del af Bygkontrol ApS